Home

Ori de câte ori vezi o afacere de succes să știi că cineva a luat odată o decizie curajoasă

Zestrea Maria. Ori de câte ori vezi o afacere de succes, să stii că cineva a luat,odată ,o decizie curajoasă. Cel mai bun moment pentru a angaja candidați de excepție. Leadership Tuesday este o serie săptămânală pe blogul Mingle cu articole dedicate liderilor. În fiecare marți selectăm atent idei și sfaturi de la specialiști și lideri despre cum să gestionăm mai bine oamenii. Ori de câte ori vezi o afacere de succes, să știi că. Există o singură modalitate să eviți criticile: să nu faci nimic, să nu spui nimic și să nu fii nimic. Aristotel Ori de câte ori vezi o afacere de succes, cineva a luat odată o decizie curajoasă. Peter F. Drucker Câștigătorii nu renunță niciodată și cei care renunță nu câștigă niciodată. Vince Lombard

_____ Ori de câte ori vezi o afacere de succes, să știi că cineva a luat, odată, o decizie curajoasă - Peter Drucker În timpul unei crize , deciziile curajoase sunt cele de care avem nevoie pentru a ne propulsa să ieșim la suprafață mai buni decât am fost înainte. În timp ce asistăm la remodelarea companiilor, industriilor și. -De fiecare dată când vedeți o afacere de succes, se datorează faptului că cineva a luat o decizie curajoasă.-Peter F. Drucker.-Nu poți face nimic mai bun în viață decât să urmezi ceea ce te pasionează.-Richard Branson.-Când ajungem sus, trebuie să începem un nou proiect 11. Dacă A reprezintă succesul în viață, Atunci A= x+y+z, în care x reprezintă munca, y reprezintă joaca, iar z să știi să-ți ții gura. - Albert Einstein. 12. Dacă vei reuși să-ți pese și de alții în afară de tine, vei avea succes. - Maya Angelou. 13. Păzește-te a doua zi după un succes. - Titu Maiorescu. 14 in Pentru afaceri mici. 0. Mai jos iti prezentam 10 reguli pe care orice afacere trebuie sa le indeplineasca pentru a deveni o afacere de succes. Acestea sunt: 1. Publicul tinta. Nu poti avea solutii pentru toti oamenii. Alege o nisa (un domeniu, o ramura) careia sa-i acorzi toata atentia. Atunci cand esti focusat la un singur lucru, acel lucra.

De trei ori tu partea 1 federico moccia. Maria Klara. Download PDF. Download Full PDF Package. This paper. A short summary of this paper. 37 Full PDFs related to this paper. Read Paper Bill a aprobat. În plus, chiar și când au ceva bani este vorba de cele mai multe ori de economiile lor de o viață. Știi că nu recomand să investești tot ce deții. Pe lângă asta, dacă își investesc economiile de o viață, de multe ori, sunt atât de speriați să nu-l piardă, încât sfârșesc prin a le pierde într-adevăr Top 10 cărți de citit primăvara - Top - Delicatese Literare. Cu inima încă dornică de afecțiune, Kya a început să-l accepte tot mai des în preajma ei, vrăjită de cuvintele lui frumoase, care vorbeau despre căsătorie și mutatul împreună într-o casă frumoasă, aproape de mlaștină. Însă, spre deosebire de Tate, Chase considera balta doar un lucru ce putea fi exploatat.

Top 10 cărți thriller și de mister care ne-am dori să fie ecranizate. Ne place să citim, lectura e pentru noi e mai mult decât o pasiune, e un mod de viață, am vorbit de multe ori cu prietene care se regăsesc și ele perfect în această descriere De odată uşa ce da în pasagiu se deschise, şi un tînăr, mai de grabă un copil, de vre-o 16-18 ani, îmbrăcat sărăcăcios, palid, cu privire blîndă, avînd aerul că sufere, întră înlăuntru, veni la biuroul meu, îmi întinse un plic şi îmi spuse: «V'am adus cîteva încercări de ale mele... şi vi le las... să vedeţi.

Isteria chimicalelor.A început prindă și la noi - vezi tot felul de domnișoare vegane care-și dau aere ele mănâncă numai organic, așadar desigur, sănătos; aruncând sume frumușele pe mâncare proastă și scumpă.Vezi și băieței pe bloguri și pe Facebook, vorbind despre mâncătorii de carne de parcă EI ar fi cei minoritari - desigur o minoritate. Așa că am luat o decizie pozitivă: decât să mă simt insultat, alături de alți prieteni români, că ni se face o nedreptate, suntem neînțeleși și elvețienii nu știu 'ce-nseamnă, (pentru în cei 10 ani învățasem - ziceam eu - ceva despre cunoștințele și modul lor de gândire, și având în vedere că nimeni. O să încep de la capăt- nu am apelat la consultanță, pur și simplu am analizat ce ştiu, ceea ce trebuie să ştiu că să îmi dezvolt afacerea și am început să citesc, am început să interiorizez ceea ce înseamnă afacere și să exteriorizez prin tot felul de rapoarte sau calcule în Excel, pentru a îmi da seama ce anume poate.

Boomerang este un film american de comedie romantică din 1992regizat de Reginald Hudlin.Filmul îl are în rolurile principale pe Eddie Murphy în rolul lui Marcus Graham, un executiv publicitar, care, de asemenea, se întâmplă să fie un insuficient femeieș și șovinist de sex masculin. Când îl întâlnește pe noul său șef, Jacqueline Broyer (Robin Givens), Marcus descoperă că ea. 9. Nu sunt o persoană cu foarte mulţi prieteni, dar Da Nu sunt profund atașată de prietenii pe care îi am. 11 fÎnainte de a spune Da 10. Mă influenţează oamenii și situaţiile în care mă Da Nu aflu. De exemplu: dacă ceilalţi sunt harnici, sunt și eu; dacă ei sunt leneși, lenevesc și eu. 11

Zestrea Maria - facebook

A cunoscut pe cineva care era coregraf şi care a luat-o la repetiţiile cu trupa, ca să vadă cum stă treaba. Învăţa paşii ca floricica, de una singură, şi pentru că prindea. Cele 10 Porunci reglementează punctele critice ale convieţuirii într-o comunitate lărgită. Aceste reguli sunt deopotrivă valabile atât pentru sistemele politice, cât şi pentru cele economice. Dacă liderii economici s-ar ghida în funcție de ele, lumea noastră ar fi semnificativ mai dreaptă şi mai umană Academia.edu is a platform for academics to share research papers

Cel mai bun moment pentru a angaja candidați de excepți

Cel mai mult am apreciat că mi-a spus întotdeauna ceea ce nu voiam, dar aveam nevoie să aud. Mi-aș dori să am mai mulți oameni ca ea în jur. Acum, după mai multe ședințe, simt că, ori de câte ori nu știu în ce direcție să merg, pot apela la ea pentru îndrumare. Așa că ne vom auzi din nou curând, dragă Cătălina Manuela Necula este unul dintre oamenii-cheie din publicitatea românească, iar cu doi ani în urmă a revoluționat departamentul de creație al Ogilvy&Mather, aducând Millennials care să vorbească noul limbaj al vremurilor noastre. Este doar una dintre deciziile curajoase ale unei femei care-și iubește jobul și care și-a creat o rețetă proprie a echilibrului între viață și. Î n 2006, Kövesi avea 33 de ani, era procuroare, coordona activitatea DIICOT Sibiu și nu prea știa nimeni de ea.. Persoana care urma să-i schimbe viața era ministrul Justiției din acea perioadă, Monica Macovei. O chemase la câteva întâlniri la București încă din 2005, când a întrebat-o ce crede ea că nu funcționează în sistemul juridic, ce nevoi au procurorii de anchetă. Eu continui să cred că ea a fost amanta lui Tudor Lupescu, o urmărea pe la școală iar ea a căzut în capcană pentru că e mai proastă ca o gâscă , și-a dat seama că a greșit, i-a fost frică, s-a despărțit de tine și l-a luat pe Gelu care oricum habar n-are pe ce lume trăiește. - Andreea, Ana n-a fost amanta nimănui, să.

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's. Este o afacere din care familia mea s-a întreținut și a trăit decent timp de 40 de ani. Este o afacere cu care eu am crescut și am copilărit și cunosc foarte bine toate procesele care trebuiesc realizate. R: Cum v-ați hotărât să realuați această afacere? A.N: Am considerat că e un prilej bun, fiind o afacere de familie și având.

114 Citate, Fraze și Aforisme despre Afaceri și

 1. De fapt, o bună imaginație poate fi una dintre cele mai importante componente pentru o afacere de succes. Într-o zi și epocă în care se pare că totul a fost făcut înainte, nu vă fie teamă să vă gândiți în afara cutiei. 34. Jucausul. Nimeni nu ar trebui să fie serios tot timpul
 2. De aceea el la început se deprinse să se sfătuiască cu bătrânii ori de câte ori avea nevoie, pentru că ei au o anumită experienţă a vieţii care le lipseşte tinerilor.Tinerii pot avea un bagaj de cunoştinţe, dar care nu depăşeşte experienţa personală în relaţie cu Domnul Cristos, dobândită în timp.Dar mai târziu nu a.
 3. e, ci și pentru toți membii familiei mele. A muncit mult și în scurt timp a reușit să își construiască o carieră de succes. La vârsta de 24 de ani deja avea în.
 4. Editura Humanitas 2021. barcode: 9789735066987, ISBN 978-973-506-698-7. format carte: 150 x 225 mm, 636 pagini, O istorie a Germaniei moderne scrisă de Kitchen oferă o relatare cuprinzătoare și vie a evenimentelor-cheie din istoria Germaniei, de la începutul secolului XIX la perioada de după unificare.
 5. De la accident și până acum - când scriu aceste rânduri, Andreea nu a renunțat, deși a spus și a simțit de foarte multe ori că e imposibil să trăiască, să reziste sau să vadă dincolo de ceea ce nu mai e la fel pentru ea. Nu a abandonat, nu a plecat din ring și fiecare mică reușită i-a dăruit puterea de a continua să.
 6. oritari - desigur o

Pot să nu zbor de 10 ori pe lună, pot să zbor doar de două ori pe lună, sunt niște lucruri la care mă gândesc, deocamdată foarte multă lume are capsa pusă. Eu sunt un privilegiat, pentru că am unde să stau, dar lumea care nu are, nervii sunt foarte întinși, precum elasticul, să vedem cât mai țin KEN FOLLETT. PE ARIPI DE VULTUR Traducere din limba engleză: GRAALSOFT. Editura RAO V-am purtat pe aripi de vultur și v-am adus aici la Mine. Exodul 19.4 Distribuția personajelor. Dallas Ross Perot, președinte al Consiliului de Administrație al Corporației Electronic Data Systems din Dallas, Texas Merv Stauffer, mâna dreaptă a lui Perot T.J. Márquez, vicepreședinte al EDS Tom. Off-topice. Roxana Chirila May 20, 2015 Diverse. Această postare nu este o postare propriu-zisă. Este un loc de desfășurare pentru comentatorii frecvenți și semi-frecvenți care au lucruri de zis și discutat, se întâlnesc pe aici și discută pe unde apucă. Merge și pentru întrebări și toate cele De odată uşa ce da în pasagiu se deschise, şi un tînăr, mai de grabă un copil, de vre-o 16-18 ani, îmbrăcat sărăcăcios, palid, cu privire blîndă, avînd aerul sufere, întră înlăuntru, veni la biuroul meu, îmi întinse un plic şi îmi spuse: «V'am adus cîteva încercări de ale mele... şi vi le las... vedeţi. Sunt doar câteva puncte de reflecție. Publishing Coordinator: Ana Maria Cășaru Într-un call center contează pregătirea întâi de toate. Tocmai de aceea am ales să ne uităm cu lupa la partea de training şi să aducem în discuție şi noul concept de blended training: o combinație între trainingul tradițional şi e-learning

Eu am o mare afecţiune pentru medicii care vin din această zonă, ajutându-i ori de câte ori am avut ocazia. Chiar şi în spitalul nostru au fost medici basarabeni. Îmi aduc aminte că m-a chemat ministrul Dan Georgescu să-mi spună că este un medic chirurg din Basarabia care ar vrea să vină la Roşiori, şi am acceptat pe loc foto edupedu.ro Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că Guvernul va adopta miercuri o ordonanță de urgență pentru continuarea învăţământului exclusiv online până în 8 februarie, scrie News.ro. Ministrul a spus că i s-a propus, la realizarea proiectului de act normativ, ca acesta să aibă un termen mai lung.

E o vorbă care mie îmi place teribil, un sfat pe care l-am dat și-l voi da tuturor. Nu mai știu unde am auzit-o sau de la cine, chiar nu cred că are importanță asta. Mult mai important e mesajul, iar dacă stăm bine să ne gîndim, de multe ori viața ne-a făcut surprize plăcute, în momente cînd nu ne așteptam Pentru că ne apropiem cu pași repezi de anotimpul cald și avem nevoie de multă inspirație, ne întoarcem la Salonul Kaila, din Cluj-Napoca.Aici o întâlnim pe Lavinia Rusu, un hairstylist pasionat de meseria sa, care deși avea alt plan pentru viitorul său, a hotărât să-și urmeze pasiunea.. În interviul acordat Revistei The Woman, Lavinia ne vorbește cu drag despre ceea ce face. Nimeni nu își mai amintește exact de câte ori a văzut aceste filme, însă tot ce se știe este că sunt filme care dau o stare de bine, care, de ori de câte ori l-ai vedea îți va aduce aceeași stare, astfel încât l-ai vedea și timp de o viață întreagă și tot nu te-ai sătura de el Ba o sesiseaza dar daca cineva si-ar deschide o afacere de genul acesta, cu personal calificat plus servicii de urgenta, pretul la consumator ar fi foarte mare, o bona ar costa cat de 2 ori gradinita particulara pentru ca, o femeie care a investit in niste studii sau pentru care a investit altcineva nu accepta intre 1000 si 1200 ron pe 8 ore. Un lucru pe care îl au în comun toți liderii în afaceri și toți marii lideri de-a lungul timpului este că ei au o energie și o motivație remarcabile. În calitate de lider, tu ești sursa de pozitivitate și energie pentru echipa ta; cineva trebuie să i..

Mingle Blo

Voiam să-i cunosc. Acum, când scriu, îmi aduc aminte de Holden, copil al romanelor lui Salinger: Mie îmi plac cărţile care, după ce le isprăveşti, simţi c-ai vrea ca autorul să fie cel mai bun prieten al tău şi să-l poţi chema la telefon ori de câte ori ai chef Citate 2021 Ianuarie 2021 Februarie 2021 Martie 2021 Aprilie 2021 Mai 2021 Iunie 2021 Ianuarie 2021 Doru Octavian Dumitru: Succes în domeniul meu înseamnă: Lumea să mă caute! Am experimentat: am vrut să văd dacă vine râsul din spatele salii până în faţă.Am vrut să văd daca se poate râde de la stanga la dreapta În ceea ce privește preotul, exorcistul, fondatorul și superiorul general al Frăției Apostolice a Sfântului Benedict Iosif Labre (fondat în 2012), la 23 aprilie 2020, pr. Michel Rodrigue ne-a informat că episcopul său, Rev. Gilles Lemay, nu îl susține pe pr. Mesajele lui Michel; a declarat el pr. Michel, în scris, că nu susține ideea de [ Ador asta. PLAYBOY: De ce ai ales să exploatezi treaba asta cu sexualitatea, într-o perioadă în care nimeni din zona rock-ului nu a îndrăznit să o facă? BOWIE: Aș spune că America m-a forţat s-o fac. Cineva m-a întrebat odată într-un interviu / cred că era prin 71 - dacă sunt gay. Am răspuns nu, sunt bisexual Bârlădeanca de la Cluj Obsesia pentru adevăr a filosofilor ar trebui înlocuită cu speranța într-un viitor mai bun al omenirii. Vasilica Grigoraș: În primii ani ai venirii mele în Vaslui, ca profesor de științe umaniste, am cunoscut o parte dintre colegii de la Bârlad. Adevărați profesioniști, cu o cultură solidă și oameni de omenie

Video: 100 De Fraze De Afaceri De La Mari Antreprenori - Ştiinţ

44 Citate despre Succes - 1 Carte pe Saptaman

Exista o buna zicală de strategie militară că nici un plan de bătălie nu supraviețuiește intact ciocnirii cu inamicul. Același principiu, așa s-ar crede, ar fi aplicabil și în diplomație. Planurile și intențiile tale de politică externă ar trebui să fie influențate de cea ce face obiectul diplomației tale E o degringoladă pornită de la faptul că, în Comisia de științe militare din noul CNATDCU, care a fost reîmprospătat acum câteva luni, s-a ales să fie numiți oameni din cele trei universități: Academia SRI, Academia de Poliție și Universitatea Națională de Apărare. Cum credeți că cineva de la o universitate unde sunt sute. Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs. Convert documents to beautiful publications and share them worldwide. Title: CE nr. 1-2, 2012, Author: ASEM Moldova, Length: 16 pages, Published: 2012-10-1 Nașterea lui Ivan. Posted by. By Printesa Urbana 21 iulie 2014 137 Comments. Marți am împlinit 37 de săptămîni. Am avut o zi grea, am alergat de dimineață la analize, apoi am stat cu Sofia trei ore la un atelier de joacă, după care m-am văzut cu o prietenă, am mers la medicul de familie să-mi iau concediul pre-natal și trimiterea.

Așadar, cu două funcții de conducere, un loc Forbes, ușurința cu care gestionează un business cu o cifră de afaceri de milioane de euro anual și abilitatea de a transforma o carte, o poveste, un personaj în bestseller, cu siguranță poate schimba și transforma viitorul pieței cărții și poate și noua generație să capete un. Pot însă, de vreme ce la jumătate de an, dumnealui scade speranța de viață a omenirii de la 1000 de ani la 100, să mă întreb dacă nu cumva e vorba de o farsă, dumnealui amuzându-se privind ce se întâmplă în lume în urma unor afirmații cu făcute de cineva cu greutatea sa, ori, poate, asemeni tuturor geniilor, dumnealui. De aceea, dacă te simți îngrijorată sau copleșită, poate neputincioasă sau vinovată, noi, toți cei de lângă tine, vrem să știi că: E firesc într-o situație ca aceasta să te simți din când în când așa. E doar o perioadă care trece. Va trece și vei putea fi cu bebelușul tău. Faci bine ce faci, atât cât știi și cât.

Top 10 reguli pentru o afacere de succes - PAfacer

(PDF) De trei ori tu partea 1 federico moccia maria

Robert Kiyosaki - Scoala de Afacer

Top 10 cărți de citit primăvara - Delicatese Literar

 1. Nimic nu se obține ușor. Și, deși știm asta, pur și simplu nu vrem să acceptăm. Atunci când întâmpinăm probleme de genul acesta, de cele mai multe ori tindem să discutăm cu apropiații. Avem nevoie de sfaturi, de păreri și de opinii cât mai diverse, așa că mergem și cerem ajutor, dacă noi singuri nu putem lua o decizie
 2. istrative limitate (telefon, chirie, internet.
 3. Tu ești o persoană curajoasă și, de cele mai multe ori, acționezi din impuls. Iubești aventura și îți asumi riscuri fără să te gândești la consecințe. Ești predispus la tot feul de accidente, de la cele rutiere la montane și chiar casnice. Taur. Ești o fire răbdătoare și te gândești de zece ori înainte să faci ceva
 4. a zilei nu poți, că una-două ești mustrat, acuzat, ostracizat, pedepsit. Dezaxații îs foarte convenabili ca prin ei să pui căpăstru propriei.
 5. In ultimii doi ani ai finalizat, ai incheiat, ai definitivat capitole din viata ta. Acum, e timpul sa renasti, sa o iei de la capat, sa-ti deschizi orizontul. Conditia este sa-ti faci bine planul de bataie, sa te hotarasti ce vrei si apoi sa treci la treaba. Ai in fata decizii majore de luat si de materializat
 6. Samson i-a dat o hârtie de 10 000 să i-o ofere bulgăroaicei, să i-o bage în chiloți. I-am băgat-o atât de adânc, încât am simțit pentru prima oară senzația unui deget strecurat în interiorul cald, umed și lipicios al vulvei (p. 39). Acest capitol este primul în care fata dracului apare de două ori, ba chiar imediat după.

Top 10 cărți thriller și de mister care ne-am dori să fie

 1. Nesupunere, de Naomi Alderman Nesupunere este romanul care va da startul acestor mici experimente audio; o carte despre care aș spune că m-a dezamăgit (sau doar amăgit), însă, nu știu, o îndrăgesc pentru câteva idei pe care mi le-a generat și la care m-am tot gândit de-o vreme încoace. Trimit întâi mulțumiri spre editura Storia Books, căci cu ocazia clubului de carte.
 2. - O reformă în justiție are sens numaidecât și cred că ar fi de dorit să mai fie un fel de școală pentru acești procurori, pentru toată justiția noastră, vasăzică, să nu se mai repete ceea ce s-a repetat în acești 30 de ani, o groază de dosare desenate, o groază de oameni care stau și până azi în pușcărie pe.

Scriitorii de la „Adevĕrul adevarul

 1. Actriţa Natalie Ester (foto) a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare devastatoare împotriva lui Victor Ponta. Supărarea lui Natalie Ester pleacă de la tupeul lui Victor Ponta de a-şi asocia imaginea cu fostul înaintaş ţărănist Ion Raţiu, întors din exil după 1990 pentru a susţine mişcarea anticomunistă din România.Actriţa îl somează pe Ponta să folosească alte.
 2. Avea să treacă mai puțin de o săptămână până să aflu că uneori fulgerul lovește de două ori în același loc. Forțată să-și dea demisia de la vechiul loc de muncă, unde avusese rezultate excelente și avansase pe propriile puteri ajungând șef al departamentului de marketing, datorită unei aventuri imprudente de o noapte.
 3. ă lumii, dar Yi, Bunul Arcaş, ii doboară pe nouă dintre ei, altfel lumea ar fi ars. În timpul dinastiei Han pietrele sculptate înfăţişează un corb cu trei gheare în.
 4. Și, ori de câte ori acea parte a ei uluită și șocată reușește să formuleze această aproape-întrebare, îi răspunde acea parte a ei cinică și epuizată: N-a fost. Nu chiar. Dar de-acum încolo va fi. • Însă ai nevoie de context. Hai să începem din nou cu sfârșitul, de data aceasta la nivel continental

Bășini Colorate Bullshit Detecto

Blog de cronici, știri, statistici și interviuri despre Poli Timișoara. Pentru că toți poliștii au nevoie de un refugiu alb-violet S-ar putea să vă par surprinzător că nici termenul biserică sau adunare (ekklesia) nu ne-ar fi clar dacă n-am avea la dispoziție cartea Faptele Apostolilor. El apare doar de două ori, într-o singură evanghelie din cele patru, cea a lui Matei, dar nici acolo nu ni se spune foarte clar despre ce este vorba Pribegind zilele trecute pe net am dat de cântarea asta și am ascultat-o de câteva ori. Cuvinte frumoase, doar că cei ce au publicat, au scris fără să verifice că textul este de Traian Dorz. Nu suna a Dorz, așa că hai să verific, mi-am zis. M-am dus imediat la Indexul general al cântărilor fratelui Niculiță

„Slugărnicia, o problemă mai mare decât corupți

E de văzut în ce măsură noua formație politică care s-a instalat la putere va reuși să asigure condițiile care să mobilizeze energiile creatoare ale acestor oameni, atât de dezamăgiți, atât de batjocoriți în ultimii 40 de ani. Însă nu mă îndoiesc că, dacă se vor găsi forme, se vor găsi structurile necesare, se va. Tragem de timp mergând la o pizza. Mergem iar pe plajă și-i spun că de fapt doar atât o să-i fiu prin preajmă. Că dimineață o să plec. Îmi spune că regretă că nu m-a abordat mai devreme, dar că să rămân până dimineață cu el. Rămân, dar îi iau telefonul și-i șterg numărul meu. Și din agendă, și apeluri, și mesaje

Blog - Business Ladies Club's Blo

Scribd este cel mai mare site din lume de citit social și publicar Scribd es el sitio social de lectura y editoriales más grande del mundo

Boomerang (film din 1992) - Boomerang (1992 film) - abcdef

2017 Ploaia de vară Roman de Eugen Patriche București 1/1/2017 O poveste veche care s-a vrut a fi prima telenovelă românească și care a inspirat personaje și situații din Numai iubirea sau Lacrimi de iubire dar care are suficientă substanță să reziste ea însăși Ploaia de vară În var Se plătesc salariile dar se stă, pentru că s-au blocat conturile și nu mai poți cumpăra materie primă s-au blocat rezervoarele cu produs, ești paralizat. 200 de milioane îi mai pierzi odată în vreo 10-12 zile. Tu să fii patronul Lukoil ce-ai face? Plus că mai are la Burgas o rafinărie mare care merge ceas O stare placută, înălțătoare. Când sunt fericit sunt generos, sufletul îmi tresaltă de bucurie și aș dori ca toată lumea să-mi împărtășească fericiriea. Ochii îmi emană căldură și lumină. Sufletul se umple de fericire; când sunt fericit în sufletul meu nu mai este loc pentru răutate. Nici pentru egoism