Home

Timp pauza cropmax

Timp de pauza intre tratamente: 10-14 zile. Produsul este compatibil cu pesticidele. Se pulverizeaza bine tulpinile si frunzele, de cel putin doua-trei ori in sezonul de crestere. Proprietati agricole ale produsului Cropmax: Fertilizant ecologic certificat, fiind admis la folosirea in agricultura ecologica Cropmax-ul se foloseste in livezi in doza de 0,5 litrii pe hectar, si se recomanda minim 3 tratamente pe an, asa cum reiese din schema de mai sus. Cropmax-ul se recomanda aplicat in 3 etape la varza. Prima etapa va fi in stadiul de 4-6 frunzulite, in doza de 0,5 litrii/hetar. A doua aplicare este la momentul inceperii formarii capatanii, in.

CROPMAX ( stimulator de crestere) - Erbici

 1. Timp de pauza intre tratamente: 10-14 zile. Produs biologic conform normelor Uniunii Europene cu certificat emis de catre BCS-KO-Germania. Compozitia unica a produsului Cropmax face ca acesta sa fie indispensabil de-a lungul unui sezon de cultura. Proprietatile agricole ale produsului Cropmax
 2. Timp de pauza intre tratamente: 10-14 zile. Se pulverizeaza bine tulpinele si frunzele de 2-3 ori in sezonul de crestere. Avantajele CropMax: sporuri de productie insemnate, imbunatatirea calitatii legumelor, fructelor, cerealelor. Plante mai sanatoase si mai puternice : creste rezistenta la boli, viroze si daunatori, rezistenta la seceta.
 3. Timp de pauza intre tratamente: 10-14 zile; Produsul este compatibil cu pesticidele. Se pulverizeaza bine tulpinile si frunzele, de cel putin doua-trei ori in sezonul de crestere . Proprietati agricole ale produsului Cropmax:.
 4. Timp de pauza intre tratamente: 10-14 zile. Produsul este compatibil cu pesticidele. Se pulverizeaza bine tulpinile si frunzele, de cel putin doua-trei ori in sezonul de crestere. Proprietati agricole ale produsului Cropmax:.
 5. Timp De Pauza Intre Tratamente: 10-14 Zile. Produsul Este Compatibil Cu Pesticidele. Se Pulverizeaza Bine Tulpinile Si Frunzele, De Cel Putin Doua-Trei Ori In Sezonul De Crestere. Proprietati Agricole Ale Produsului Cropmax: Fertilizant Ecologic Certificat, Fiind Admis La Folosirea In Agricultura Ecologica

Cropmax - cum se foloseste - Blog-ul SemintePlante

Cropmax, 20 ml, ingrasamant Holland Farming Magazin

Ingrasamant Bio CROPMAX 100% natural - 1 Litru Compatibilitate si timp pauză Timp pauza: 7 zile. Curatarea echipamentului. Utilajele vor fi spalate cu jet de presiune, in zone special amenajate, prevazute cu baze de inactivare a pesticidelor din apele de spalare Cropmax fertilizant foliar 100% natural, asigura recolte mari, timpurii de calitate, precum si o rezistenta sporita la viroze. Timp de pauza intre tratamente 10-14 zile. Rasaduri: (5-7cm): 2,5ml/10 l apa/50mp Timp de pauza: - nu se aplica, fara limita. Daca este necesar tratamentele pot fi repetate la un interval de 12-15 zile. Aplicare: Insecticidul Belthirul se aplica foliar. Aplicati produsul la aparitia primelor larve. Foliajul trebuie bine imbaiat. Nu lasati suspensia sa stea fara agitare mai mult de 12 ore In cazul in care optati pentru prepararea amestecului, nu uitati sa faceti din timp opertiunea si sa dezinfectati substratul rezultat. Dupa dezinfectie, timpul de pauza este de 10 - 30 de zile functie de substanta folosita. Exemplu: Dazomet 90 G → 200 g/m². Formalina → 2l/ m². Previcur → 300g/ m². Sulfat de cupru 3 Timp de pauza 45 de zile. Varza, varza de Brussels Afide (Aphids spp.), Puricii cruciferelor (Phyllotreta spp.), Fluturele alb (Pieris brassicae), Musculita alba (Trialeurodes vaporariorum): 75 ml/ha. Se aplica maximum 2 tratamente pe sezon, la avertizare. Interval intre tratamente 14 zile. Volum de solutie 400 l/ha. Timp de pauza 7 zile. Conopid

Timp de pauza de la aplicare la recoltare zero. Compozitie produs: 50% Sare de Potasiu din extract de uleiuri vegetale; Doza si recomandari de aplicare/utilizare: Doza recomandata: 0.25% - 0.3%. La atac puternic se revine cu alt tratament dupa 4-5 zile si se poate combina cu alt produs din aceeasi gama. Interval de aplicare: 10-14 zile Timp de pauza: 28 zile; In plantatiile viticole tratamentele se aplica la avertizare, preventiv, la un interval de 10-14 zile, inainte de inflorit si pana la intrarea in parga (BBCH 15-83), 2-4 tratamente/an. Utilizare fungicid Acrobat MZ 69 WG pentru cultura de mazare pentru conservare Timp de pauza* Volum de apa. Cartof. Mana (Phytophtora infestans) 2,5 kg/ha. se aplica preventiv in perioada de crestere intensa a tufei (la momentul inchiderii randurilor) 21 zile. 150 - 1000 l/ha. Castraveti. Mana (Pseudoperonospora cubensis) 2,5 kg/ha. se aplica preventiv si/sau la avertizare: 3 zile. 500 - 1500 l/ha. Ceapa. Mana. Fertilizant foliar natural pentru legumicultura si floricultura. Mod de actiune: Cropmax fertilizant foliar 100% natural, asigura recolte mari, timpurii, de calitate precum si o rezistenta sporita la viroze. Este folosit pentru culturile de legume, flori, pomi fructiferi, vita de vie, culturile de camp.Se pot trata semintele si bulbii Schema tratamente pepeni. Cum si cand sa le aplici Schema tratamente pepeni. Daca si tu esti in cautarea unor tratamente pentru cultura de pepeni (Citrullus lanatus), iti explicam cu ce produse ar trebui sa faci stropirile si mai ales in ce fenofaze trebuie facute.Iata schema de tratamente la pepeni

Ingrasamant foliar Cropmax - Seminteplante

 1. TIMP DE PAUZA. Dupa aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare, trebuie sa treaca 21 de zile. Zeama bordeleza - beneficii si utilizare Publicat pe: 8 Feb. 2019. Daca iti place gradinaritul, cu siguranta ai mai auzit despre zeama bordeleza. Aceasta este una dintre cele mai populare fungicide, fiind folosita de foarte mult timp in.
 2. Stropirile la cireș - plan complet de tratament. Ciresele sunt probabil, printre cele mai îndrăgite fructe. În perioada de iarna - primavără, consumul fructelor proaspete, se reduce foarte mult. Însă odata cu aparitia cireșelor de mai, consumul explodează. Daca in cazul altor fructe, consumul se face de regula in cantitati mici.
 3. Timp de pauza: nu se aplica. Ceapa, usturoi, ceapa esalota Pentru combaterea tripsilor (Thrips tabaci), la o doza de 0,75 l/ha/aplicare, maxim 4 aplicari pe sezon, la 7 zile intre tratamente. Momentul aplicarii: de la a 5-a frunza vizibilia pana la uscarea frunzelor (BBCH 15-49). Volumul de solutie este de 300 - 1000 l/ha. Timp de pauza: 7 zile.
 4. Timp de pauza. Mar. Viermele marului (Cydia pomonella) Minierul marmorat (Phyllonorichter blancardella) Afide (Aphis pomi) 0,015 % (0,225 kg/ha în 1500. l apa) 7 zile. Grau. Plosnita cerealelor (Eurygaster integriceps) Gandacul balos al cerealelor (Lema melanopa) Viermele rosu al paiului (Haplodiplosis marginata) 0,15 kg/ha. 28 zile. Cereale.
 5. im 7 zile. Atonik contine: - orto-nitrofenolat de sodiu (0,2%)+paranitrofenolat de sodiu (0,3%) +5 nitroguaiacolat de sodiu (0,1%)

Timp de pauza: Intervalul de timp de la aplicarea ultimului tratament pana la racoltare este de 7 zile. Informații suplimentare. Cantitate Litri: 1 l. Produse similare. Cropmax 22.00 lei Vezi detalii; Merlin DUO 52.00 lei - 525.00 lei Vezi detalii; Crew Ace 130.00 lei - 710.00 lei Vezi detalii; Atonik 30.00 lei Vezi detalii; Natagrocin Timp de pauza: vita de vie - 21 zile, cartof - 7 zile, castraveti 3 zile, tomate pentru consum - 3 zile, tomate pentru industrializare 10 zile, mar - nu este necesar. Cultura: Boli: Doza: Biostimulator Cropmax 20 L. 2.461,00 lei Adaugă în co.

Timp de pauza: vita de vie - 21 zile, cartof, 7 zile, castraveti 3 zile, tomate pentru consum 3 zile, iar pentru industrializare 10 zile, mar - nu este necesar. Mod de aplicare: Champ 77 WG se poate aplica cu majoritatea echipamentelor terestre. Cantitatea de solutie folosita pentru tratamentul unui hectar poate varia de la Timp de pauza. Castraveti. Mana (Pseudoperonospora cubensis) 0,25%. se efectueaza 1-2 tratamente foliare preventive in intervalul inflorire - cresterea fructului. 3 zile. Tomate. Caderea plantutelor (Pythium debaryanum) Mana (Phytophthora parasitica) 0,1%. la sol, in rasadnita - primul tratament in intervalul semanat-rasari Timp de pauza: 21 zile. Pentru o combatere eficienta este necesara monito rizarea biologiei daunatorilor si aplicarea tratamentelor conform avertizarii. Prun - Pentru combaterea viespii samburelui de prun se efectueaza un singur tratament la avertizare, la doza de 1,875 l/ha, de regula al doilea tratament postfloral, la circa 7-10 zile dupa. Tratamente / Stropiri / Program Tehnologic la Capsuni. Efectuarea tratamentelor la timp (in funcție de fenofaza) pentru cultura de capsuni, aduce beneficii maxime si sigure pentru fermieri.Aplicarea tratamentelor asigura o dezvoltare armonioasa a plantelor de capsun si conduce la realizarea unor recolte bogate.. Lipsa sau neefectuarea la timp a tratamentelor la capsun, va conduce la.

Timp de pauza de la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca 7 zile. Volumul de solutie este de 250 l/ha la culturile de camp, 800-1000 l/ha la legume si vita de vie. Plante tratate: Ardei, Cartof, Castraveti, Floarea soarelui, Rapita, Sfecla de zahar, Tomate, Trandafiri, Vita de vi Se recomanda sa se pastreze un timp de pauza de: 21 de zile la cartof tratat pentru combaterea manei, 21 de zile la tomate tratate pentru prevenirea aparitiei patarii cafenii si cate 14 zile pentru celelalte boli, 28 de zile la tratarea pomilor (prun, cais, piersic), 28 de zile dupa tratarea manei la vita de vie si 21 de zile dupa tratarea. Cand se stropesc rosiile. Dupa 10-12 zile de la plantare, rasadurile de rosii ( Solanum lycopersicum) au nevoie de un tratament cu Cidely Top pentru alternarioza, patare cafenie si fainare, iar timpul de pauza va fi de 3 zile. Pentru omida fructelor si afide, recomandam un tratament cu Mavrik si un timp de pauza de 7 zile Tomatele - cum am mai zis, Pink Wonder la mine a crapat si face capac verde si nici nu are vreun gust deosebit, dar in acelasi timp e...Page 950 of 1009

Fusilade Forte este un concentrat emulsionabil, lichid limpede, omogen, mobil, de culoare bruna. Spectru de combatere. Fusilade Forte controleaza buruienile monocotiledonate anuale si perene, inclusiv costreiul din rizomi, rasarite la momentul aplicarii. Mod de utilizare erbicid Fusilade Forte Zeama bordeleză este una dintre cele utile căi de combatere a dăunătorilor, având marele avantaj de a fi o soluție bio pentru îngrijirea grădinilor de zarzavat de lângă casă sau a celor mici și medii. Zeama bordeleză este folosită în legumicultură și pomicultură de mai bine de 200 de ani și este acceptată ca fiind un foarte eficient fungicid fără efecte secundre aupra. Universalis 593 SC este un fungicid nou, cu spectru larg de combatere a principalelor boli din cultura de vita de vie. Actioneaza in ciclul de dezvoltare al ciupercilor, in special prin inhibarea mobilitatii si germinatiei sporilor. Produsul are si un efect vitalizant asupra vitei de vie: sistem foliar viguros, butuc de vita sanatos si curat Insecticid Decis Expert 100 EC-fiole 2,5 ml Insecticid foliar pentru combaterea daunatorilor din culturi de camp si horticole Decis Expert actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor daunatoare în stadiul de larve si adulti. Deltametrin este un piretroid de sinteza ce paralizeaza sistemul nervos al insectei si prezinta un efect de doborare rapida (soc) a [ Timp de pauza: Dupa aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca minimum 7 zile. Mod de actiune: ATONIK este un stimulator de crestere biochimic care se absoarbe si se transloca foarte rapid in planta, determinand stimulatorilor hormonali, evitand suprasaturarea cu apa a tesuturilor

Sal-Wax Ca este un fertilizant profesional de ultima generatie, fara hormoni, iar plantele tratate prezinta reziduuri 0 la orice moment dupa aplicare - poate fi aplicat oricand este nevoie fara conditionarea unui timp de pauza pana la recoltare!!! Aplicatii: Rolul Sal-Wax Ca: Neutralizeaza sarurile toxice din sol Mospilan 20 SG Substanta activa: Acetamiprid Proprietati fizico-chimice: Mospilan 20 SG, se prezintă sub formă de granule, omogene, fără tendință de sfărâmare, de culoare albastră. Mod de actiune: Mospilan 20 SG, prezintă acțiune rapidă, afectând sist COROCID FORTE este omologat pentru combaterea coropisnitelor din culturie de tomate in doza de 5kg/ha.Pentru o mai buna eficienta, se apica prin incorporare, prin imprastiere uniforma in benzi sau sub forma de gramajoare aplicate la plante.Produsul nu necesita timp de pauza si nu exista restrictii de reintrare in cultura Îngrășământ Cropmax . În această perioadă, la toate speciile apar cele mai păgubitoare boli: acestia raman mici iar in timp ul depozitarii se inmoaie si putrezesc. Se va respecta intervalul de pauza dintre ultimul tratament si recoltarea cepei ca produs legumicol in functie de produsele utilizate Timp de pauza: 14-21 zile la vita de vie7-14 zile pentru legume, cartofi. CURZATE MANOX este compatibil cu majoritatea pesticidelor cu exceptia celor alcaline. MOD DE UTILIZARE: Cartofi - Mana - 2,5 kg/ha (25 grame/10 litrii apa) Castraveti - Mana - 2,5 kg/ha (25 grame/10 litrii apa) Vita de vie - Mana - 2,5 kg/ha (25 grame/10.

Ingrasamant foliar Cropmax 1L - eMAG

 1. Descoperită, din întâmplare, în urmă cu aproape 200 de ani, zeama bordeleză este, probabil, cel mai popular fungicid. Haideţi să clarificăm câteva lucruri
 2. Cele mai bune preturi pentru cultivatori, agricultori si pasionatii. Produse fitosanitare la un pret bun. Erbicide-Insecticide-Acaricide-Stimulatori-Ingrasaman
 3. Schema tratament tomate. Cum si cand sa faci stropirea rosiilor din gradina ta Rasaduri de rosii. Rosiile au nevoie de tratamente pentru a obtine o recolta bogata, iar daca nu vrei sa aplici tratamentele bio, o sa iti aratam cum si cand sa faci stropirea acestor plante din gradina ta.. Mare atentie, pentru ca o sa trebuiasca sa te ocupi de plante, pentru a obtine si rezultate
 4. Insecticidele și fungicidele sistemice penetrează țesuturile plantei, oferind o protecție de durată mai lungă, neafectată de condițiile meteo, cu condiția ca ploia să nu cadă imediat după tratament. Fungicidele sistemice blochează dezvoltarea bolilor, mai ales dacă infecția este incipientă. Insecticidele sistemice omoară toți.
 5. Virusul poate fi combatut prin termoterapie (mentinerea plantelor timp de mai multe luni la temperaturi de 38ºC, sau la temperaturi care sa varieze zilnic intre 35 - 41ºC); Combaterea insectelor vectoare. 3. Patarea inelara - Strawberry latent ringspot viru
 6. istrare la samanta: la pregatirea se

Ingrasamant Foliar CropMax - 20ml Semino

Este de preferat sa se respecte o pauza intre de 7-10 zile intre aplicarea uleiului horticol si celelalte tratamente pe baza de cupru sau sulf. Pe ce pomi poti aplica ulei horticol? Uleiul horticol este tratamentul minune potrivit pentru majoritatea tipurilor de pomi fructiferi Descriere FLORAMEC AVANCE . Floramec Avance este un inductor de inflorire nehormonal pentru legume. Poate fi aplicat prin intermediul sistemului foliar sau radicular. A fost conceput pentru a stimula inflorirea pe termen lung, aparitia unui numar mai mare de butoni florali, dezvoltarea de flori mult mai fertile si pentru a stimula o dezvoltare vegetativa mai echilibrata, scurtand internodiile Stropiri la livada de nuci. De anul asta am schimbat calendarul de stropiri la livada de nuci de la Varnitza. Pana acum faceam 4-5 stropiri/ an cu cupru (Zeama Bordeleza sau Champ 77WG). Dar am citit si am si observat, cuprul incetineste cresterea lastarilor, si nu prea e bine sa fie stropiti nucii cu cupru in perioada de crestere a lastarilor.

Cropmax, 20 ml, ingrasamant Holland Farming Nexles Romani

timp de pauza: 14 zile struguri de masa; 35 zile struguri de vin. 0,5 kg/ha (0,05% in 1.000 l sol/ha) 0,2%. mana (Plasmopara viticola) mana vitei de vie (Plasmopara viticola), putregaiul cenusiu al struguriloe (Botryotinia fuckeliana) mana (Plasmopara viticola), Fainare (Uncinula necator) 0,5 kg/ha. 0,4 kg/ha. mana vitei de vie (Plasmopara. Stropirile la prun - plan complet de tratament. Stropirile la prun, ca și cele recomandate în articolul privind stropirile la măr, sunt descrise în funcţie de fenofazele prunului. Fiecare cultura agricola isi are daunatorii specifici, care sunt activi doar în anumite fenofaze. Tipul acesta de dăunător apare, se hrănește, își. Dupa dezinfectie, timpul de pauza este de 10 - 30 de zile functie de substanta folosita. 30 cm grosime iar dupa aplicarea tratamentului se inveleste cu o folie din polietilena sau prelata timp de 3 zile. Dupa dezvelire, substratul se lopateaza pentru a inlatura vaporii de pesticide. ex. Cropmax. Must de gunoi 10 - 20 g / l apa. bunaziua ma numesc dorin am 36 de ani sint di jud hd si eu lucrez de 10 ani in italia in domeniul constructiilor.dar acum mam saturat de tari straine.miam cumparat un teren de 2000 mp de teren agricol si doresc sa infiintez o plantatie de mur si zmeura,in vederea producerii si comercializari in viitor.ce parere aveti despre ceia ce vreau sa fac si doi cam de citi butasi as avea nevoie in cazul.

CROPMAX Ogorul Tă

Mai faceti o pauza la ingrasamantul de substrat sau cel foliar . O alta idee ca sa mentineti locul umed de unde incep radacinile ar fi sa luati un servetel sau prosop de hartie din rola, uscat fara solutii pe el, il impaturiti si il udati bine si il asezati imprejurul bazei plantei. Asa ar trebui sa tina umezeala mai mult timp acasa. Insecticid/ otrava impotriva mustelor, tantarilor, capuselor, puricilor, plosnitelor de pat, Effect Ultimum, 500 ml. Insecticid profesional cu actiune de contact destinat controlului insectelor taratoare si zburatoare. • Produs cu efect de knock-down.•

Nu stiu man cat e de vina birtul, dar am experimentat ce inseamna sa muncesti in zona de Sud, vara, in soare. Caram 2-3 roabe cu pietris pe o distanta de 15 metri si ma bagam la umbra cateva minute pentru ca nu mai suportam caldura. Pe timp de vara o sa avem nevoie de o pauza de masa de 3-4 ora ca in Italia, sa treaca arsita Cicada gheboasa este un daunator al pomilor fructiferi si a vitei de vie. Acest daunator inteapa si suge seva din scoarta ramurilor tinere de 1-2 ani. Femelele fac incizii in scoarta raurilor tinere, unde isi depun si ouale (10-15 oua la fiecare incizie),aceste fenomene au loc in lunile iulie-august Stropiri pe plante cu timp de pauza de 10 - 12 zile. Omite 570 EW - 0,10%. Nissorun 10 WP - 0,04 %. Solutie de coada calului (Equisetum arvense) - macerat 1 kg planta proaspata la 10 l apa care se dilueaza apoi de 5 ori. 4. Tripsul comun (Thrips tabaci) Se intalneste la ceapa, castraveti, vinete. Combatere. Diazol 60EC - 0,2 Topsin 500 sc este un fungicid de contact si sistemic, sub forma apoase, de culoare alba

Cropmax, 100 ml, ingrasamant Holland Farming PC

Timp de pauza: la tratamentele in livezi, intre ultimul tratament si recoltare se asigura un timp de pauza de 7-14 zile. Momentul aplicarii: produsul Dimilin 48 SC se aplica in vegetatie, de preferat stropirea se aplica dupa ce mugurii speciilor gazda se deschid, asigurandu-se un suport pe care sa ajunga picaturile difuzate PROPRIETATI FIZICO CHIMICE: ATONIK este formulat ca solutie concentrata, apoasa, de culare cafenie, cu miros caracteristic. Nu este infalmabil si nici coroziv. MODUL DE ACTIUNE: ATONIK este un produs sistemic ce patrunde in planta la scurt timp de la aplicare. El determina activarea fluxului citoplasmatic, si circulatia mai rapida a sevei brute si a asimilatelor

Ingrasamant Cropmax - Doctorul Gradini

Atonik poate fi folosit pentru toate tipurile de plante, poate fi aplicat de la samanta, pana la recoltarea culturilor. Se recomanda aplicarea a 2-3 tratamente. Se folosesc 400-800 litri apă/ha in functie de cultura. Atonik este compatibil cu majoritatea pesticidelor si ingrasamintelor foliare, exceptand produsele acide Anunturi-agricole.ro, primul site de anunturi din agricultura, va ofera ocazia de a cumpara si vinde utilaje agricole, tractoare si combine, animale si pasari, grau, porumb si alte seminte, terenuri si ferme Intervalul de timp intre tratamente este de 7-10 zile, in functie de gradul de atac si de cultura. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este corespunzator culturii la care se aplica tratamentul si depinde de stadiul de dezvoltare al culturii. Timpul de pauza pana la recoltare: Cartof: 7 zile. Tomate: 14-21 zil Cropmax -Ingrasamant foliar 100% natural produs in Olanda asigura recolte mai mari, timpurii, de calitate, precum si o rezistenta sporita la viroze. Timp de pauza intre tratamente: 10-14 zile. Producator: Holland Farming, Olanda. Acum, fiecare procedeaza cum crede de cuviinta

Aronia, copilul meu crescut din fașă. Aronia este cunoscută și ca scorușul negru. Intră în categoria culturilor de nișă, care aduc profituri semnificative, fiind cultivată chiar și pe suprafețe mici. Capacitatea antioxidantă a acestor fructe le face să fie la mare căutare, așa că plantațiile au început să se extindă Gradina Livada Casa Diete Tratamente Naturiste. duminică, 30 iunie 2019. Cum să scapi de puricii din casă într-o singură z Timp iulie Acarieni 0,1%, Curzate Manox 0,25%+Tilt apa, Karate Zeon 2ml + Cropmax, insorit. Temperatura 250 0,02%+Rovral 500 SC 0,1% Vertab 10 ml./10L apa Fertilily sub 25gr. C

smaranditzasylvia 12 octombrie 2015. eu am terminat doar gradina din spate, am curatat , am facut gropi, am taiat din trandafiri, toate crengile-n vant le-am scurtat, si-mi ramane sa le mai leg.. of, ma rog sa mai vina macar 2 zile mai bune sa termin cat de cat treaba, sambata chiar ma apucase plansu'n gradina, cand am vazut ca vine ploaia. Ardei gras cultura. 1. Cultura de ardei.Cultura de ardei in tara noastra ocupa un loc important avand numeroase intrebuintari.Ardeiul se poate consuma atat in stare proaspata cat si la pregatirea numeroaselormancaruri ,cat si prelucrate sub forma de conserve sau pentru boiaua de ardei.Ardeiuleste cosumat pentru vitaminele utilizate de. Kiri e plina de flori, la fel si Temptation, Princess Diana e foarte harnica, in rest au cam intrat in pauza, mai este cate o floare ici si colo totusi. Raportează VictoriCarol 4 iulie 201

Uitasem smochinul, merge si el in regim bio. Defectul lui e ca poate ingheta iarna si ca nu se coc toate fructele, la mine se coc doar cam jumatate. De asta am si comandat pentru primavara asta si unul cu fructe mov, ce da doua recolte, prima se coace sigur. Si cu incalzirea asta climatica, sunt pomi tot mai indicati pentru noi. Iarna asta nici nu l-am mai protejat cu folia speciala, poroasa. Preoţi- v-a sosit ceasul Vin zilele pedepsei, vin zilele răsplătirii (Osea 9/7): Aşa cum Patriarhul Daniel a fost botezat la bătrâneţe, nu în apă de ploaie, nu pe bani, ci a fost scufundat, identificat- BIBLICIZAT în Învăţătura Dumnezeiască (Ioan, cap.3) şi voi, prin pocăinţa de care VĂ BATEŢI JOC, sunteţi aşteptaţi să vă naşteţi din nou, nu din sămânţa. Ingrasaminte naturale pentru castraveti 12 rețete de îngrășământ bio pentru tomate: Cum hrănim . Te-ar mai putea interesa DEFOLIEREA ROȘIILOR, lucrare esențială pentru TOMATELE DE SOLAR SAU DE GRĂDINĂ! 15 iunie 2020 11:54 HERA - soiul de ROȘII CU FORMĂ DE ARDEI CAPIA creat la STAȚIUNEA DE LA BUZĂU! 9 iunie 2017 04:37 Top 5 cele mai profitabile soiuri de roșii Start în vară. # 1 Iunie cu: cupil acasă, cireșe producție proprie, griș cu lapte, turtă dulce, plus motan musafir explorator și vânător. # Frig și vânt, ploaie și umed, flora premeditată - static-inertă, cea spontană: Făt-Frumos în avânt vertical. # Avem colecții de gâze și ciumpercuțe, a stropit domnul meu trandafirii. Insecticid Minecto Alpha. Compozitie : 100 g/l Ciantraniliprol + 12,5 g/l Acibenzolar-S-metil. Formulare : Suspensie concentrata Mod de actiune : sistemic Producator : Syngenta Minecto Alpha este un insecticid cu mod de actiune sistemic, avand un spectru larg de combatere intr-un numar mare de culturi horticole.Produsul este conceput atat pentru aplicare foliara cat si pentru utilizarea prin.